Canpol Babies miska Cute Animals 4m, 270ml

Zľava Novinka
Produkt Canpol Babies miska Cute Animals 4m, 270ml z kategórie detské fľaše od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 2,69 €. Celý popis 2,69 € 3,01 € Overiť dostupnosť

Popis

S miskou Cute Animals s pestrými potlačami bude jedlo pre dieťa pútavejšie. Z vysokokvalitných materiálov bez obsahu BPA. Vhodné na umývanie v umývačke a ohrievanie v mikrovlnnej rúre. K dispozícii vo viacerých farbách. Určené pre deti staršie ako 4 mesiace.

Výrobok udržujte čistý. Pred prvým a každým ďalším použitím umyte misku v teplej vode s jemným prostriedkom. Dôkladne opláchnite. Oblejte vriacou vodou. Nevyvárajte ani nedezinfikujte. Výrobok je vhodný na používanie v umývačke (max. 60 °C) a mikrovlnnej rúre.
Pri zohrievaní v mikrovlnnej rúre postupujte obzvlášť opatrne. Ohriate jedlo vždy premiešajte, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie teploty, a pred podávaním skontrolujte jeho teplotu. Nerovnomerné zohriatie obsahu môže spôsobiť popáleniny. Počas jedenia nenechávajte dieťa bez dozoru.
Počas používania a čistenia sa vyhýbajte drsným nástrojom, ktoré poškriabu povrch. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania výrobok prestaňte používať.

Upozornenie

Výrobok nie je hračka. Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Ean: 2417260 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek