Cabeau Evolution Earth - Wind Cestovný vankúš z pamäťovej peny

Produkt Cabeau Evolution Earth - Wind Cestovný vankúš z pamäťovej peny z kategórie cestovné vankúšiky z pamäťovej peny od výrobca Cabeau nájdete na LiekarenIna.sk za 35,06 €. Celý popis 35,06 € Overiť dostupnosť

Popis

Predstavujeme Evolution Earth: prvý ekologický cestovný vankúš od Cabeau. Evolution Earth je vyrobený z jemnej, ekologicky šetrnej RPET látky, ktorá vznikla z recyklovaných plastových fliaš. Obsahuje recyklovateľnú pamäťovú penu Grey DNA a 360 ° hlavovú oporu s novým svetovo patentovaným chinstrapom.

Cabeau zaujíma naša stopa vo svete a každý deň sa zaväzuje viac pomáhať životnému prostrediu. V roku 2022 sa s hrdosťou stali spoločnosťou, ktorá neutralizuje plast, a chce sa uistiť, že predstavuje inovatívne cestovné produkty, ktoré majú pozitívny vplyv na životné prostredie aj spoločnosť a oslovujú ich zákazníkov. Na dosiahnutie svojich cieľov sa spojili s globálnou neziskovkou Clean Hub, aby každoročne vylovili 25 000 kg plastového odpadu z oceánu - rovnaké množstvo ako materiály, ktoré používajú vo svojich výrobkoch. Evolution Earth je pripomienkou, aby zanechali tento svet lepším miestom.

Technológia chinstrap - Plne prispôsobiteľná vstavaná funkcia, ktorá zabraňuje "klimbavým" pohybom, udržuje vaše ústa zatvorené počas cestovania a zaisťuje pevné uchytenie hlavy. Otvorený dizajn krku umožňuje nielen prispôsobenie sa individuálnym potrebám, ale taktiež optimalizuje prúdenie tepla, čo prispieva k regulácii telesnej teploty a neustálemu prúdeniu vzduchu.

Ekologická tkanina - Poťah Evolution Earth je vyrobený z RPET tkaniny, ktorá je vyrobená z recyklovaných plastových fliaš, ale nikdy by ste to nespoznali podľa toho, aký je príjemne mäkký. Evolution Earth je ako záves oblaku okolo vášho krku - najpohodlnejší povlak na trhu!

Ergonomický dizajn - Na rozdiel od iných cestovných vankúšikov na krk, earth vankúšik s pamäťovou penou má nastaviteľný bradný popruh, zvýšenú bočnú oporu a tenký rovný dizajn na zadnej strane, ktorý objíme vašu hlavu a krk v ľubovoľnej polohe pre pohodlie v 360 stupňoch.

Prateľný povlak - Nemusíte sa starať o nepríjemné zápachy alebo mikróby, odnímateľný poťah vankúšika Evolution Earth Travel Pillow ho robí ľahko prateľným - vždy čerstvý pre váš ďalší výlet.

Vlastnosti produktu

Rozmery:24cm x 25cm x 13cm
Materiál:Obliečka: 100% RPET; Vankúš: 100% Polyuretánová pamäťová pena
Farba:Čierna
Farba:Sivá
Značka:Cabeau
Typ:Pamäťová pena
Váha:369g
Ean: 815158013136 Značka: Cabeau Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek