Cabeau Evolution Cushion - nafukovací vankúš na sedenie

Produkt Cabeau Evolution Cushion - nafukovací vankúš na sedenie z kategórie nafukovacie cestovne vankúšiky od výrobca Cabeau nájdete na LiekarenIna.sk za 28,37 €. Celý popis 28,37 € Overiť dostupnosť

Popis

Pohodlie na každom kroku s Evolution Cushion od Cabeau

Navrhnuté s ohľadom na vaše pohodlie, Evolution Cushion od značky Cabeau sa môže pochváliť ergonomickým dizajnom, ktorý vyrovnáva vašu chrbticu, znižuje tlak na kostrč a podporuje správne držanie tela. Nafukovací vankúšik na sedenie môžete ľahko nafúknuť, vyfúknuť a ísť!

Jeho nosnosť je až do 136 Kg.

 

Hlavné výhody

Ergonomická podpora - Rovnomerne rozdeľuje vašu hmotnosť, čím odľahčuje tlak na kostrč a podporuje váš spodnú časť chrbta a boky.

Certifikát B Corp - Cabeau sú zaviazaní vytvárať pohodlné cestovné doplnky, ktoré nielen poskytujú výnimočné pohodlie a podporu, ale tiež odrážajú oddanosť udržateľnosti, sociálnej zodpovednosti a etickým obchodným praktikám.

Protišmykový dizajn - Nekĺzavý dizajn sa pevne uchytí na akúkoľvek stoličku.

Najlepšie sedadlo v dome - Kancelárske stoličky, školské lavice, sedadlá na štadióne - dokonca aj invalidné vozíky môžu ťažiť z nastaviteľných výhod Evolution Cushion.

Ľahko nafukovacie jadro - Prispôsobí sa vašej požadovanej tvrdosti.

Prenosný a ľahký - Ľahký a kompaktný s cestovným puzdrom, ktoré je možné pripnúť na kabelku, tašku alebo batožinu.

Unikátny tvar - Poskytuje úľavu od najrôznejších zdravotných problémov av tehotenstve (hemoroidy, nepohodlie).

 

Objavte nový rozmer pohodlia s nafukovacím vankúšikom pod zadok Cabeau Evolution Cushion - ideálne riešenie pre každodenné použitie doma aj na cestách!

Vlastnosti produktu

Farba:Čierna
Značka:Cabeau
Puzdro:Áno
Ean: 815158016373 Značka: Cabeau Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek