BIOPET SAMPON PRE STENATA 200ML

Produkt BIOPET SAMPON PRE STENATA 200ML z kategórie kozmetika pre psy od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 3,79 €. Celý popis 3,79 € 4,12 € Overiť dostupnosť

Popis

Šampón je navrhnutý pre mladú a citlivú kožu šteniatok. Kombinácia aktívnych čistiacich látok dokonale odstraňuje nečistoty z kože a srsti šteniatka, jemne čistí kožu a nedráždi ju. Špeciálne zloženie biologicky aktívnych látok - ovsa a harmančeku - má upokojujúce vlastnosti , pantenol a glycerín dokonale zvlhčujú kožu. Prírodný pomarančový olej dáva srsti príjemnú vôňu. Šampón obsahuje iba prírodné farbivá a vône. Takisto udržiava prirodyené pH kože šteniatok.

Spôsob použitia:

potrebné množstvo šampónu napeňte vo vlhkých dlaniach, rovnomerne naneste na vlhkú srsť psa a umyte ju. Opláchnite čistou vodou. Ak je to potrebné, procedúru opakujte s menším množstvom šampónu. Pri oplachovaní chráňte oči a uši psa. Len na vonkajšie použitie.

Zloženie:

aqua, sodium laureth sulfate, cocoamidopropyl betaine, cocoamide DEA, Citrus aurantium dulcis peel oil, panthenol, chamomila recutita flower extrakt, avena sativa kernel extrakt, glycerin, sodium chlorid, disodium EDTA, citric acid, phenoxyethanol, ethylhexaglycerine.

Ean: 2414577 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek