Bioderma Sensibio H2O originálna micelárna voda pre citlivú pleť 250 ml

Produkt Bioderma Sensibio H2O originálna micelárna voda pre citlivú pleť 250 ml z kategórie prípravky na čistenie pleti od výrobca BIODERMA nájdete na LiekarenIna.sk za 13,19 €. Celý popis 13,19 € 13,62 € Overiť dostupnosť

Popis

Originál je len jeden! Ikonická micelárna čistiaca voda Sensibio obsahuje komplex aktívnych zložiek, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre potreby citlivej pleti. Nielenže spoľahlivo odstraňuje aj vodeodolný make-up, ale vďaka výťažku z uhorky pleť aj upokojuje a osviežuje. Okrem toho rešpektuje fyziologické pH~5 pokožky a vďaka starostlivo vybraným čistiacim zložkám je k pokožke mimoriadne šetrný. Overené Štátnym zdravotným ústavom Českej republiky. 

Citlivá pleť neustále bojuje s agresívnymi vplyvmi každodenného života (znečistenie, UV žiarenie atď.) alebo životného štýlu (stres, strava atď.), ktoré ju dostávajú do začarovaného kruhu. Opakované vystavenie zvyšuje oxidačný stres a obmedzuje schopnosť pokožky chrániť sa. Pokožka je viac oslabená, dochádza k väčšiemu narušeniu kožnej bariéry a do cesty sa dostáva viac príznakov zápalu, ako je svrbenie, pnutie a pocity pálenia.
Micelárna technológia zložená z micel vyvinutých pokročilým výskumom spoločnosti Bioderma jemne čistí nečistoty z tváre (make-up, znečistenie, peľ) a zároveň zachováva prirodzený ochranný film pokožky.

BENEFITY:
Odstraňuje nečistoty a znečisťujúce látky z pokožky

  • Vhodný na jemné a hĺbkové čistenie pleti - odstraňuje make-up z tváre a očí
  • Zachováva 95 % kožného mikrobiómu a chráni prirodzenú rovnováhu pokožky
  • Upokojuje a zabraňuje riziku kožných reakcií
  • Veľmi dobrá znášanlivosť - Bez oplachovania - Neperfumovaný

Použitie:
Ráno a večer očistite/odlíčte tvár vrátane očného okolia a dekoltu pomocou vatového tampónu a micelárnej vody. Nie je potrebné oplachovať, stačí pokožku jemne osušiť. Potom naneste krém z radu Sensibio.

Zloženie:

Sensibio H2O fyziologickým pH rešpektuje biologickú rovnováhu pleti vrátane mikrobiómu. Zároveň upokojuje pleť a zabraňuje zápalovým procesom vďaka technológii D.A.F obsahujúcej komplex 3 biomimetických cukrov.

AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. [BI 446]

Vlastnosti produktu

EAN kód::3401575390447
Značka::Bioderma
Ean: 3401575390447 Značka: BIODERMA Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek