BIODERMA Atoderm Krém na ruky a nechty 50ml

Produkt BIODERMA Atoderm Krém na ruky a nechty 50ml z kategórie telové mlieka a krémy od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 6,74 €. Celý popis 6,74 € 7,77 € Overiť dostupnosť

Popis

BIODERMA Atoderm Krém na ruky a nechty 50ml

Krém na ruky Bioderma z radu Atoderm je absolútnou nevyhnutnosťou. Hlavne keď máte čo dočinenia so suchým vzduchom v zime alebo sú vaše ruky a nechty vysušené v dôsledku častého používania dezinfekčných prostriedkov či mydla. BIODERMA Atoderm Krém na ruky a nechty okamžite vytvorí na pokožke neviditeľnú bariéru a poskytne dlhé hodiny bezstarostnej ochrany.

Ako dáva pokožka rúk najavo svoju nespokojnosť

Suché ruky s drsnou pokožkou sú bežným každodenným problémom väčšiny ľudí. Medzi najbežnejšie prejavy zanedbanej starostlivosti či potreby zvýšenej starostlivosti patrí:

  • Dehydratácia prejavovaná cez pocity pnutia
  • Hrubá a drsná textúra alebo šupiny
  • Malé trhliny v pokožke a krehké nechty
  • Pocity svrbenia, štípania alebo pálenia
  • Výrazné vrásky a poruchy pigmentácie (obvykle tmavé škvrny)
  • Časté kožné infekcie spôsobené práve trhlinami, cez ktoré ľahko prenikajú patogény

Tieto problémy sú minulosťou, alebo sa im úspešne vyhnete. Vďaka jedinečnej kombinácii silných účinných látok vás BIODERMA Atoderm Krém na ruky a nechty ochráni kedykoľvek a kdekoľvek.

Krém na ruky Bioderma s efektom neviditeľných rukavíc:

  • je vhodný naozaj pre každého, pre dospelých i deti,
  • jeho prednosťou je veľmi rýchla absorpcia,
  • poškodenú pokožku rúk obnovuje - zlepšenie až o 96 %*,
  • nápravou pokožky posilňuje aj nechty,
  • poskytuje 24-hodinovú hydratáciu,**
  • úroveň hydratácie sa dlhodobým používaním zlepšuje o 75 %,***
  • vytvára dlhotrvajúci ochranný film a bráni praskaniu pokožky.

Akými zložkami chráni BIODERMA Atoderm Krém na ruky?

Glycerín, použitá špeciálna hydrogélová absorpčná technológia a derivát fosforylcholínu***** zabezpečujú optimálnu hydratáciu pokožky a posilňujú bariérovú funkciu. Týmto pôsobením krém na ruky Bioderma biologicky upravuje nedostatok vlhkosti a to zachytávaním + udržiavaním vody v pokožke. Takto vytvorený ochranný film funguje aj po opakovaných umytiach rúk, vytvára efekt neviditeľných rukavíc.****

Nemastná textúra krému je ďalej obohatená vitamín PP (niacínamid), ktorý stimuluje tvorbu lipidov a bielkovín (súčasť zdravej ochrannej bariéry kože) a bambucké maslo. Bambucké maslo nabité esenciálnymi mastnými kyselinami a vitamínmi je skutočne vynikajúce pre pokožku. Postará sa o zmäkčenie, zvláčnenie a zacelenie prasklín.

Misiu ukončuje patentovaný komplex DAF (Dermatological Advanced Formulation)*****, ktorý zvyšuje prah tolerancie pokožky s cieľom posilniť jej prirodzenú odolnosť.

Ďalšie produkty, ktorými môžete doplniť krém na ruky & nechty Atoderm

Rozlúčte sa v duchu s pokožkou rúk, ktorá je po každom umytí napnutá a suchá, alebo dokonca svrbí. V rade Atoderm nájdete aj iných užitočných pomocníkov zlepšujúcich kvalitu vášho života. Odporúčame napríklad tieto produkty na každý deň:

Atoderm Krém -  telový krém pre normálnu, suchú a citlivú pokožku

Atoderm Balzam na pery - reparačný a zvláčňujúci balzam na veľmi suché a popraskané pery

Atoderm Nutritive - výživný denný krém na suchú a citlivú pleť, ideálny najmä v zime

Použitý zdroj informácií z webu Bioderma.com
*Užívateľský test, ktorému sa podrobili 24 dobrovoľníci vo veku 26 až 67 rokov so suchou až s veľmi suchou pokožkou. Krém používali dvakrát denne 7 dní.
**Meranie hydratácie pokožky prebehlo u 10 dobrovoľníkov vo veku 34 až 65 rokov, so suchou alebo s mierne hydratovanou pokožkou - 24 hodín po použití.
***Meranie úrovne hydratácie pokožky sa uskutočnilo v zimnom období u 11 dobrovoľníkov vo veku 21 až 62 rokov a so suchou až s veľmi suchou pokožkou rúk. Doba používania krému bola 21 dní.
****Dodávateľský test: test in vitro vykonaný na obnovenej pokožke s účelom preukázania aktivity „ochranného hydrogélu“ fluoroscenčným mikroskopom, uskutočnený po 10 umytiach
*****Dodávateľský test: Meranie hydratácie pokožky in vivo počas 2 týždňov

Ean: 13705 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek