BIODERMA Atoderm Intensive gel moussant 500ml

Produkt BIODERMA Atoderm Intensive gel moussant 500ml z kategórie bioderma atoderm od výrobca LABORATOIRE BIODERMA nájdete na LiekarenIna.sk za 17,24 €. Celý popis 17,24 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: BIODERMA Atoderm Intensive gel moussant je tekutý čistiaci gél určený na suchú, podráždenú a atopickú pokožku tela i tváre dojčiat, detí a dospelých.

  • Jemne čistí
  • Upokojuje nepríjemné pocity a podráždenie
  • Chráni pokožku pred suchosťou
  • Rešpektuje rovnováhu pokožky
  • Veľmi dobrá znášanlivosť – Ľahko opláchnuteľný – Neobsahuje mydlo – Neparfumovaný

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky prípravku. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Gél aplikujte na mokrú pokožku, vytvorte penu, dôkladne opláchnite a pokožku osušte. Potom naneste Atoderm Intensive (krém). Dospelí, deti, dojčatá. Produkt je určený i na novorodeneckú pokožku s výnimkou predčasne narodených detí.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM CHLORIDE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, NIACINAMIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE. [BI 655V1]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 3401560969757 Značka: LABORATOIRE BIODERMA Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek