Ayan Dojčenský krém na zapareniny 100 ml

Zľava Novinka
Produkt Ayan Dojčenský krém na zapareniny 100 ml z kategórie starostlivosť o pleť od výrobca Ayan nájdete na LiekarenIna.sk za 12,26 €. Celý popis 12,26 € 13,73 € Overiť dostupnosť

Popis

Dojčenský krém na zapareniny AYAN je obohatený o esenciálny levanduľový olej, ktorý zabraňuje podráždeniu a vzniku zaparenín. Tento krém poskytuje okamžitú úľavu od nepríjemných pocitov a je vhodný aj na mokvavé ložiská kdekoľvek na tele.

Krém je vymiešaný zo starostlivo vybraných prírodných surovín, ktoré zaisťujú maximálnu ochranu a starostlivosť o citlivú pokožku vašich najmenších. Bulharská značka AYAN sa špecializuje na výrobu 100% prírodnej kozmetiky, ktorá využíva blahodarné účinky bio levanduľového oleja z vlastných polí v Údolí thráckych kráľov.

 

Kľúčové ingrediencie

  • Zinok (non-nano forma): Má jemné adstringentné účinky, skvele absorbuje vlhkosť, podporuje hojenie a pôsobí proti množeniu nežiaducich mikroorganizmov.
  • BIO bambucké a kakaové maslo: Intenzívne vyživujú a zmäkčujú pokožku.
  • Kokosový a mandľový olej: Spolu s esenciou z levandule vytvárajú ochrannú bariéru a upokojujú podráždenú pokožku.

 

Použitie

Naneste krém na požadovanú oblasť a jemne rozotrite. Krém sa pri kontakte s pokožkou topí, čo umožňuje jednoduchú aplikáciu.

 

Upozornenie

Udržujte mimo dosahu detí. Nepoužívajte v prípade alergie na akúkoľvek zložku krému.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Zinc Oxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter, Tocopherol (Vitamín E), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool
Obsah:100ml
Značka:Ayan
Ean: 3800500573106 Značka: Ayan Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek