Astina LYMFEX 60 kapsúl

Produkt Astina LYMFEX 60 kapsúl z kategórie detox od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 22,77 €. Celý popis 22,77 € 24,54 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok vo forme kapsúl je určený pre detoxikáciu a podporu funkcie všetkých dôležitých orgánov a procesov v tele, ktoré prispievajú k očisteniu organizmu. Obsahuje kombináciu prírodných látok z 13-tich rastlín a enzýmov serrapeptázy.

Zloženie: chlorella prášok, spirulina prášok, zelený jačmeň prášok, lopúch koreň extrakt, lipkavec list extrakt, zelený čaj list extrakt, borievka plod extrakt, žihľava vňať extrakt, himalájsky céder kôra prášok, púpava koreň extrakt, ostropestrec plod extrakt, kurkuma extrakt, cesnak extrakt, serrapeptáza

Použitie: Dávkovanie: 1 - 3 kapsuly denne, najlepšie ráno, dopoludnia či v popoludňajších hodinách do 16 h. Kapsuly sa užívajú nalačno (min. 2 hodiny po jedle a min. pol hodiny pred ďalším jedlom). Dôkladne zapiť vodou. Dávkovací cyklus: odporúča sa užívať pravidelne po dobu 15 - 30 dní, potom užívanie prerušiť na min. 2 týždne.

Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre deti do 10 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ak užívate lieky, Astina LYMFEX užívajte v dobe medzi ich pravidelnými dávkami. Pri užívaní liekov na riedenie krvi sa poraďte s lekárom. Ukladajte mimo dosah malých detí. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy.

Ean: 2403477 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek