Arpalit NEO spray 4,7 / 1,2 mg / g 150 ml

Produkt Arpalit NEO spray 4,7 / 1,2 mg / g 150 ml z kategórie antiparaziticé prípravky pre psy od výrobca Arpalit nájdete na LiekarenIna.sk za 8,97 €. Celý popis 8,97 € Overiť dostupnosť

Popis

Arpalit Neo spre sprej je vhodný predovšetkým pre väčšie plemená psov, ktorí nie sú náchylní na syčivý zvuk spreja. Aplikačná forma spreja poskytuje komfortnú, rýchlu a jednoduchú aplikáciu aj na príbytok vášho psíka. Účinné látky Permethrin a Fenoxykarb obsiahnuté v produkte hubia dospelých ektoparazity a majú ovicidný i larvicidný účinok a zároveň chráni psíka pred opätovným napadnutím.

Účinok:
1. Repelentný
V dostatočnom množstve nastriekajte prípravok na telo (pozor na kontakt s očami) podľa veľkosti vášho psíka. Opakujte aplikáciu po 4 týždňoch.
Na zvýšenie ochrany môžete použiť Arpalit NEO šampón.  
Možnosť použiť aj na pelech.
2. Akútna eliminácia parazitov
Ak je zviera zamorené a Vy chcete vášho psíka okamžite zbaviť parazitov ošetrite vášho psíka Arpalit NEO sprejom v dostatočnom množstve podľa veľkosti vášho psíka. Prípravok usmrcuje blchy a kliešte a navodzuje ochranu pred ďalším napadnutím až na štyri týždne. Ošetrenie je možné opakovať najskôr po 1 týždni.
Výhody:
  • Netoxický
Viete, že antiparazitárne výrobky Arpalit NEO sa po aplikácii na psa vstrebávajú iba do kože psov a odtiaľ sa potom postupne a rovnomerne uvoľňujú do srsti a nezaťažujú krvný obeh vášho maznáčika?
  • Na širokú škálu parazitov
Pôsobí na široké spektrum parazitov od kliešťov a bĺch až po švoly. Pôsobí na všetky vývojové štádiá od zárodku až po dospelého parazita.
Použitie:
Kožné podanie. Pred upotrebením pretrepať. Nádobku je nutné držať vo zvislej polohe.
Prípravok sa nanáša stlačením rozprašovača proti smeru srsti zo vzdialenosti 15-20 cm od povrchu tela. Veľkosť dávky sa odvíja od veľkosti ošetrovaného zvieraťa. Ošetrenie sa vykonáva len do ľahkého zvlhčenia srsti prípravkom po celom povrchu tela zvieraťa s výnimkou hlavy (okolie očí, ňufáku).
Na ošetrenie hlavy nastriekajte prípravok na dlaň ruky chránenej rukavicou a opatrne votrite do srsti. Po ošetrení je nutné zviera po dobu 48 hodín nekúpať.
Príbytky, pelechy zvierat a iné miesta, kde sa zviera zdržiava a kde sa dá s výskytom ektoparazitov počítať, postriekajte plošne niekoľko sekúnd zo vzdialenosti 20–30 cm do ľahkého, ale rovnomerného zvlhčenia ošetrovanej plochy a nechajte zaschnúť. Zvýšenú pozornosť venujte košíkom, dekám, kobercom, podlahám, škáram v podlahe, kútom a zadným stenám nábytku. Priestor po aplikácii dôkladne vyvetrajte.
Prevencia: účinnosť produktu až 4 týždne
Akútna eliminácia parazitov: ošetrenie je možné opakovať najskôr po 1 týždni a následne po 4 týždňoch
Upozornenie:
Pre koho nie je určený
  • Nepoužívať u chorých zvierat.
  • Nepoužívať u mačiek. Zabráňte možnému styku mačiek so psami po ošetrení.
  • Nepoužívať pri známej precitlivenosti na niektorú z obsiahnutých látok.
  • Nepoužívať u mláďat do 2 mesiacov veku, v čase laktácie a gravidity.
  • Pri aplikácii je nutné použiť ochranné rukavice, chrániť oči pred zásahom spreja a zabrániť vdýchnutiu aerosólu. Pri práci nejedzte, nepite a nefajčite. Po práci si starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Zabráňte kontaktu s pokožkou, očami a sliznicami. V prípade zasiahnutia pokožky či sliznice opláchnite exponovanú časť ihneď veľkým množstvom vody. 
  • V prípade zasiahnutia očí vypláchnite veľkým množstvom pitnej vody. Pokiaľ sa dostavia príznaky podráždenia (vyrážka), alergická reakcia či systémové účinky, vyhľadajte lekársku pomoc. Prípravok sa nesmie dostať do priameho kontaktu s potravinami, pitnou vodou, detskými hračkami.
  • Pred použitím si vždy prečítajte pripojené informácie o prípravku a prípravok používajte iba podľa návodu. Len na vonkajšie použitie.
  • Ľudia so známou precitlivenosťou na permethrin, tehotné a dojčiace ženy by sa mali vyhnúť kontaktu s liekom.

Vlastnosti produktu

EAN ::8594013700610
Značka:Arpalit
Ean: 8594013700610 Značka: Arpalit Predajce: Lieky
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek