Arena Cobra Core Swipe - plavecké okuliare Farba: Transparentná / modrá / čierná

Zľava Novinka
Produkt Arena Cobra Core Swipe - plavecké okuliare Farba: Transparentná / modrá / čierná z kategórie plavecké okuliare od výrobca Arena nájdete na LiekarenIna.sk za 56,69 €. Celý popis 56,69 € 61,97 € Overiť dostupnosť

Popis

Arena Cobra Core sú obľúbené závodné plavecké okuliare. Od modelu Cobra Ultra sa líši iným tvarom, ktorý zaisťuje širokouhlé videnie a celo-rozdvojeným pásikom. Cobra Core majú o niečo širší profil ako Cobra Ultra, ktorý je však stále dokonale hydrodynamický. Okuliare majú úplne novú revolučnú technológiu antifogu, ktorý sa aktivuje dotykom. Stačí zotrieť na vnútornej strane okuliarov a zahmlenie je preč. Takto môžete antifog aktivovať až 10x. Okuliare sú vhodné na závody pre pokročilých a závodných plavcov.

High-tech tvary s ostrejšími hranami zostali zachované. Okuliare Cobra Core minimalizujú odpor vody a zlepšujú sklz v elegantnom dizajne. Zakrivený tvar šošovky výrazne zvyšuje periférne a čelné videnie na rozšírenie zorného poľa. Šošovky sú vyrobené z tvrdého polykarbonátu s protihmlovým efektom pre krištáľovo čistú viditeľnosť. Vybavené duálnym silikónovým pásikom, 5 výmenných nosných mostíkov as nastaviteľnou RFA sponou.

 

Vlastnosti produktu

Farba:Transparentná / modrá / čierná
Materiál skiel:Polykarbonát
Tesnenie:Japonské TPE
Opasok:Silikón
Značka:Arena
Farba sklíčok:Tmavo šedá
Farba sklíčok:Transparentná
Prevažujúca farba:Čierná
Prevažujúca farba:Červená
Prevažujúca farba:Tmavo modrá
Ean: 3468336661406 Značka: Arena Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek