Aquasphere Vista XP Farba: Sivá / tyrkysová / transparentná

Produkt Aquasphere Vista XP Farba: Sivá / tyrkysová / transparentná z kategórie plavecké okuliare od výrobca Aquasphere nájdete na LiekarenIna.sk za 30,57 €. Celý popis 30,57 € Overiť dostupnosť

Popis

Aquasphere Vista XP okuliare majú tesnenie zo Softerilu. Softeril je veľmi jemný antialergénny silikón. Sú určené v univerzálnej veľkosti pre dospelých.

Okuliare sú vybavené Antifog proti zahmlievacou vrstvou vo vnútri očníc. Táto vrstva výrazne obmedzuje zahmlievanie okuliarov. Odporúčame po plávaní plavecké okuliare vypláchnuť čistou vodou a ešte pred uložením do obalu nechať okuliare dokonale vyschnúť. Okuliare nevytierajte žiadnymi vreckovkami ani do nich nesiahajte, poškodila by sa tým antifogová vrstva a okuliare by sa zahmlievali.

Doplnené sú o UV filter, ktorý pohlcuje škodlivé UVA a UVB žiarenie, ktoré môže spôsobiť poškodenie zraku. Okuliare s UV filtrom sú vhodné ako na vonkajšie tak aj vnútorné plávanie. Okuliare majú široký zorný uhol, vďaka ktorému máte väčší rozhľad a lepšie môžete sledovať okolie. Ideálne pre plavcov na otvorenej vode alebo triatlon. Plavecké okuliare majú uprostred rozdvojený opasok. Od strán očníc ide jeden pruh, ktorý sa uprostred rozdeľuje. Výhodou rozdvojeného pásika je lepšia manipulácia a pohodlnejšie uťahovanie. Rozdvojený opasok lepšie drží okuliare na hlave. Doplnené sú o flexibilný nosný diel. Tento druh nosníka sa nedá nijako nastaviť. To znamená, že spojenie očníc je pevné. Flexibilný nosník je však veľmi mäkký, poddajný a ľahko prispôsobiteľný tvári plavca. Navyše nehrozí jeho strata alebo uvoľňovanie.

Unisex použitie.

Vlastnosti produktu

Farba:Sivá / tyrkysová / transparentná
Značka:Aquasphere
Farba sklíčok:Sivá
Farba sklíčok:Transparentná
Prevažujúca farba:Tyrkysová
Prevažujúca farba:Transparentná
Ean: 19164967480 Značka: Aquasphere Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek