Alpine FlyFit Štuple do uší do lietadla Štuple do uší do lietadla

Produkt Alpine FlyFit Štuple do uší do lietadla Štuple do uší do lietadla z kategórie štuple, zátky do uší od výrobca Alpine nájdete na LiekarenIna.sk za 13,9 €. Celý popis 13,9 € 14,14 € Overiť dostupnosť

Popis

Alpine FlyFit sú špeciálne štuple do uší do lietadla a na cestovanie. Nosenie štupľov FlyFit reguluje nepríjemný tlak na ušné bubienky počas vzletu a pristátia lietadla.

 

Cestujte bez bolestí v ušiach

Každým rokom veľké množstvo ľudí prežíva pri vzlete alebo pristávaní lietadla nepríjemný tlak alebo bolesť v ušiach. Niektorí vnímajú hluk, ktorý vyvoláva lietadlo ako extrémne rušivý a únavný. Za týmto účelom vyvinula spoločnosť Alpine špeciálne štuple do uší FlyFit. Kým si objednávate drink od letušky, sú nepríjemné tlakové zmeny alebo hlučný sused minulosti. Sa špunty do uší FlyFit sa budete cítiť uvoľnene po celú cestu.

 Alpine FlyFit špunty do letadla v uších

 

Novinka: Minigrip

Štuple do uší do lietadla FlyFit majú teraz unikátny minigrip. Táto praktická úchytka uľahčuje vysúvanie štupľov z uší. Minigrip je malý, nenápadný a je vyrobený z mäkkého materiálu, vďaka tomu vás nebude obťažovať.

Alpine flyfit špunty do lietadla detail

Revolučné štuple do uší

Dvadsať rokov skúsenosti spoločnosti ALPINE umožnilo vyvinúť nový prevratný model špuntu s filtrom, ktorý tlmí všetky rušivé zvuky. Dobre premyslený a rozsiahlo testovaný tvar špuntu sedí perfektne v uchu a poskytuje tak prirodzené pohltenia okolitého hluku.

 

AlpineAcousticFilter™ - Regulácia tlaku v ušiach

Štuple FlyFit regulujú nepríjemný tlak v ušných bubíncích, ak ste v lietadle počas jeho vzletu alebo pristátia. Filtre sa správajú ako ventil a vyvažujú postupnú a neustálu zmenu tlaku medzi vonkajším priestorom a a stredným uchom. To dáva Eustachovej trubici dostatočný čas pre adaptáciu medzi zmenami v tlaku. Okrem toho špeciálna AlpineAcousticFilters™ vo špunty FlyFit absorbujú nepríjemný okolitý hluk. Štuple do uší poskytujú odpočinok počas dlhých letov. Sú tiež perfektný do auta, vlakov alebo na cesty autobusom.

Alpine FlyFit Minigrip Technické informácie

 

Extrémne pohodlné filtre

Špunty FlyFit majú unikátne, mäkký, pohodlný a pružný filter. Spolu so špunty na spanie Alpine SleepSoft sú FlyFit jediné špunty na trhu dostupné s týmto druhom filtra. Hebký materiál filtra poskytuje ešte viac komfortu počas ciest. So špunty FlyFit je stále pohodlné oprieť si hlavu o kreslo alebo vankúš.

 

Extrémne pohodlný AlpineThermoShape™ materiál

Inovatívny špunty FlyFit sú vyrobené zo špeciálneho termoplastového materiálu vyvinutého spoločnosťou Alpine: AlpineThermoShape™. Tento materiál sa prispôsobuje tvaru ucha. Vďaka tomu špunty perfektne sedí a zostávajú tak na svojom mieste po celú dobu. To garantuje optimálnu pohltenia hluku a pohodlie v uchu bez nepríjemného tlačenia. AlpineThermoShape™ neobsahuje žiadny silikón, vďaka tomu je zabránené vzniku alergických reakcií.

alpine thermo shape

 

Víťaz ceny Red Dot Design

Spoločnosť Alpine Hearing Protection vyhrala sa špunty FlyFit v roku 2015 cenu Red Dot Design Award za najlepší dizajn. Porota prestížnej ceny chválila vysokú kvalitu špuntu a ich inovatívne vlastností. Cena Red Dot je považovaná za jednu z najviac hodnotných pre výborný dizajn. Mimo to sa jedná o jednu z najväčších dizajnových súťaží na svete.

red dot design

  

 

V balení nájdete

  • dva univerzálne ochranné štuple
  • dva jemné akustické filtre
  • puzdro na nosenie

 

Útlmové hodnoty Alpine FlyFit v dB

 Frekvencia v Hz631252505001000200040008000
 Stredná útlm v dB5,98,411,014,019,024,025,021,2
 Štandardná odchýlka v dB4,03,43,02,53,34,54,04,3
 Predpokladaná ochrana v dB1,95,08,011,515,719,521,016,9

 

EN 352-2: 2002 vyhovujúce

Priemer: 9-12 mm

H=19 M=15 L=10

SNR=17

NRR=14,4 - 20,1

ce

Vlastnosti produktu

Rozmery:100 x 80 x 20 mm
Materiál:Termoplast
Farba:Biela
Farba:Žltá
SNR (Utlmenie):17dB
Typ:Znovu použiteľné
Počet párov:1
Puzdro:Plastové zacvakávacie
Šnúrka:Nie
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:2
Ean: 8717154026139 Značka: Alpine Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek