Allnature Esenciálny olej Citrón 10 ml

Produkt Allnature Esenciálny olej Citrón 10 ml z kategórie vonné oleje a spreje od výrobca Allnature nájdete na LiekarenIna.sk za 4,36 €. Celý popis 4,36 € Overiť dostupnosť

Popis

Allnature esenciálny olej citrón má skvelé antiseptické a antibakteriálne účinky. Pomáha pri žalúdočných problémoch a tiež znižuje horúčku. Bylinná vôňa s výrazným citrónovým nádychom je veľmi podobná medovke. Tiež poslúži ako skvelý prírodný repelent pre vás aj vašich domácich miláčikov.

Olej má harmonizačné účinky na celý zažívací trakt. Rovnako tak pomáha aj pri prechladnutí, osviežuje, uľahčuje dýchanie a zráža vysokú telesnú teplotu. Eliminuje bolestivosť natiahnutých svalov, podporuje ich prekrvenie a mierni zápal, zlepšuje hybnosť kĺbov. Upokojuje telo aj myseľ, navodzuje pocit pohody a pokoja.

 

Použitie

Niekoľko kvapiek esenciálneho oleja nakvapkajte do vody v aromalampe, zapáľte sviečku a nechajte odparovať. Nenechávajte horieť bez dozoru. Počet kvapiek voľte podľa veľkosti miestnosti, v menších priestoroch stačia dve kvapky, vo väčších použite maximálne 5 kvapiek. Uchovávajte mimo dosahu detí a vyhnite sa kontaktu so sliznicami.

Vlastnosti produktu

Zloženie:100% silica z citróna
Obsah:10ml
Značka:Allnature
Ean: 8595674652072 Značka: Allnature Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek